Despre noi

Inca de la inceput, Digital Dentistry International a stabilit sa fie orientata catre tehnologie 3D de ultima generatie atat pentru tehnica dentara cat si pentru medicina dentara. Acest lucru s-a realizat printr-o filozofie personalizata care ofera in mod proactiv solutiile exacte de care au nevoie clientii nostri si care sunt configurate special pentru necesitatile lor.

Digital Dentistry International este cunoscuta pentru planificarea sistematica a operatiunilor, pornind de la cerintele Tehnicienilor Dentari si al Medicilor Dentisti.

Filozofia noastra de functionare:

  • Management onest
  • Adopta schimbarea
  • Satisfactia clientilor
  • Parteneriat si Alianta

Viziunea noastra:
Scopul nostru final este de a crește interesul catre era digitala si dezvoltarea pe piata echipamentelor 3D de calitate superioara.

Misiune:
Sa utilizeze proiecte optime și tehnologii de inalta performanta pentru a dezvolta solutii cu consum redus de munca, eficienta ridicata si capacitatea rapida de finalizare.

Pentru a aplica tehnologii in comunicatii wireless si stocare de date, pentru a furniza produse si servicii cheie pentru solutii electronice mobile si fixe.


Partenerii nostri, 3Shape, VHF, Concept Laser, Hass Corporation s.a. sunt lideri mondiali in domeniul tehnologiei digitale. Cu ajutorul lor, dorim sa aducem un plus de valoare pietei de medicina dentara din Romania.