Image Description

Top cinci motive pentru care sa alegi scannerele intra-orale TRIOS!

Era digitala este aici! Metodele analoage de laborator si cabinet devin usor ineficiente, dubland timpii si costurile pentru specialistii din domeniu. Solutia este simpla: achizitia de aparatura de ultima tehnologie, care sa aduca beneficii atat pentru pacienti, cat si pentru specialisti. Recomandarea echipei Digital Dentistry? Scannerele intra-orale TRIOS de la 3SHAPE, scannere ultra-performante si puternice.

Dar care sunt cele 5 motive pentru care ar trebui sa alegeti un produs de la 3Shape?

  1. Acuratete ridicata- Scannerele intra-orale TRIOS by 3SHAPE sunt unele dintre cele mai puternice scannere existente pe piata. Acuratetea lor în scanare este foarte ridicata, iar timpii de scanare sunt cat se poate de redusi, o scanare completa putand fi realizata in mai putin de doua minute. Scanerele intra-orale TRIOS sunt recunoscute pentru acest beneficiu, iar studiile de caz realizate in acest sens vin sa sustina ideea.
  2. Smart- tips- Scannerele intra-orale TRIOS by 3SHAPE au ”smart tips” sau ”varfuri inteligente” de ultima generatie, care permit ca device-ul sa se incalzeasca si să fie pregatit pentru scanare in doar cateva secunde. Mai mult decat atat, aceasta tehnologie prelungeste durata de viata a bateriei cu 30%.
  3. Inovatie wireless- Scannerele intra-orale TRIOS vin ”echipate” cu tehnologie wireless, ceea ce usureaza foarte mult munca in cabinet/laborator: nu mai exista fire care pot incurca procesul de scanare, iar pacientul se simte mult mai confortabil. Astfel, scannerele intra-orale devin foarte usor de folosit de catre orice specialist.
  4. O experienta inedita pentru pacient- Unul din motivele suficient de puternice pentru a determina un specialist sa achizitioneze un scanner intra-oral TRIOS by 3SHAPE este si experienta inedita pe care aceste scannere o pot oferi pacientului. Practic, impresiile digitale si tratamentele pot prinde viata, pacientul putand avea acces la acestea, in timp real, in cadrul unei aplicatii.
  5. Timpi si costuri reduse- Scannerele intra-orale TRIOS reduc timpii si costurile in cabinet si/sau laborator, doua motive importante pentru orice specialist.

Odata cu achizitia produselor de la 3SHAPE, echipa de specialisti Digital Dentistry ofera si training de specialitate, precum si acces catre laboratoare perfomante.