Image Description

REDON Hybrid produs de top în tehnologia dentară!

Fă cunoștință cu produsul de top în tehnologia dentară: REDON Hybrid în 5 axe, ultra precis care funcționează pentru frezare umedă și uscată indiferent de materialul folosit. În doar 11 minute poate freza o singură coroană anatomică /16mm Zr Blank! Este impresionant de rapid!

REDON Hybrid este fabricat luând în considerare caracteristicile de calitate și de viteză. Realizează lucrări într-o manieră mai delicată și mai rapidă decât rivalii săi datorită structurii mono bloc și a structurii de servomotor digital ambele amplasate la nivelul tuturor axelor.

Cu un design compact și portabil, având o mulțime de alternative de culori și oportunități de utilizare, REDON hybrid revoluționează standardele CNC dentare și CAD/CAM.

REDON Hybrid poate face frezare atât în mediul uscat cât și în mediul umed. Cu toate acestea, cea mai impresionantă caracteristică a modelului Hybrid este că funcționează cu performanțe ridicate utilizând orice tip de material.

De ce să alegi modelul Hybrid pentru laboratorul sau cabinetul tău dentar?

  1. Placă de control tactilă, ușor de utilizat
  2. Cameră de interior
  3. Mai puțin spațiu necesar datorită designului său compact
  4. Timp de frezare redus
  5. Suport în mai multe limbi
  6. Servomotoare digitale cu codificator pe toate axele
  7. Abilitatea de a face lucrări sensibile pe 5 axe datorită controlului avansat al traseului instrumentului
  8. Abilitatea de verificare a instrumentului
  9. Fus cu ciclu ridicat (poate oferi un cuplu stabil până la 60.000 RPM)
  10. Abilitatea de a procesa CoCr și Titanium datorită puterii și torcului ridicat
  11. Abilitatea de a folosi freză cu diametrul de 0,2 până la 3 mm
  12. Axa pivotantă de turnare monobloc

Știai că în anul 2019, Redon Hybrid a fost distins cu „Good Design Award” în cadrul evenimentului Design Turkey, cea mai prestigioasă competiție de design din Turcia?

Redon oferă soluții economice, servicii convenționale estetice și accesibile pentru a satisface nevoile tuturor utilizatorilor. Ține pasul digitalizării alături de Redon. Specialiștii Digital Dentistry sunt pregătiți să îți ofere informații suplimentare despre comenzi și pre-comenzi pentru toată gama de produse REDON. Nu ezita să ne contactezi.

 

Convinge-te de calitățile fantastice ale lui Redon Hybrid. Accesează linkul https://bit.ly/3rIaSE9 pentru a obține detalii tehnice.

 

📱 0722 316 614

✉️ office@digitaldentistry.ro

🌐 www.digitaldentistry.ro