Ofertă TRIOS - 3 ani licență-GRATUIT!

Cum sună 3 ani licență gratuită pentru scannarele intraorale TRIOS 3SHAPE? Începând cu data de 1 iunie 2020, la Digital Dentistry, beneficiați de o astfel de ofertă la achiziția unui scanner intraoral performant! Oferta este valabilă până pe 30 septembrie. 

Scannerele intraorale TRIOS 3SHAPE sunt unele dintre cele mai performante produse, care optimizează timpii și costurile în cabinet, oferind un confort sporit pacientului, în același timp. 

OFERTĂ: 3 ANI LICENȚĂ GRATUITĂ  PRIN DIGITAL DENTISTRY

Din 1 iunie, până pe 30 septembrie 2020, beneficiezi de 3 ANI LICENȚĂ , TOTAL GRATUIT, la achiziționarea oricăruia dintre următoarele produse:

  • TRIOS 3 Basic
  • TRIOS 3 Wired
  • Trios 3 Wireless
  • Trios 4 Wireless

Scannerele intraorale au o acuratețe ridicată, fiind unele dintre cele mai performante scannere existente pe piața de profil. Un mare avantaj este reprezentat de timpii reduși de scanare, o scanare completă putând fi realizată în numai 2 MINUTE. 

Vârfurile inteligente sau smart tips permit ca dispozitivul să fie pregătit pentru scanare în cel mai redus timp, adică numai câteva secunde, ceea ce permite specialistului să reducă la minim timpul dedicat acestei activități. Tehnologia SMART TIPS prelungește durata de viață a bateriei cu 30 %. 

Tehnologia wireless ușurează munca de cabinet/ laborator:  nu mai există fire care pot încurca procesul de scanare, iar pacientul se simte mult mai confortabil. Astfel, scannerele intra-orale devin foarte ușor de folosit de către orice specialist.

Scannerele TRIOS 3 SHAPE sunt incredibil de versatile, putând fi adaptate nevoilor oricărui cabinet. Scanare intra-orală ultra-rapidă și acuratețe maximă a imaginilor! Perfecte pentru orice cabinet, adaptabile nevoilor fiecărui client!

Profită de această ofertă și beneficiază de 3 ANI LICENȚĂ GRATUITĂ, la achiziționarea scannerelor intraorale TRIOS 3 Basic, TRIOS 3 Wired, Trios 3 Wireless, Trios 4 Wireless. 

În plus, în fiecare vineri, începând cu ora 10.00, ai ocazia să încerci produse de top de la 3SHAPE, gama TRIOS 4. 

Pentru detalii despre această ofertă, puteți apela numărul de telefon  0723 316 317 // Viorel Ion