Image Description

Nou parteneriat: Digital Dentistry devine distribuitor REDON în România.

Digital Dentistry devine distribuitor REDON. Produsele REDON sunt esențiale pentru a te ajuta să obții cele mai bune rezultate pentru restaurările dentare oferind: calitate, viteză, design estetic și compact. Prin acest parteneriat, Digital Dentistry își dorește să ofere clienților săi cele mai bune servicii și produse existente pe piața de profil.

Cine este REDON?

REDON este lider de inovare în materie de aparatură CAD-CAM și produse dentare CNC, având un rol definitoriu în dezvoltarea continuă a tehnologiei dentare. Produsele pe care le oferă sunt de cea mai bună calitate, iar tehnologiile folosite, de ultimă generație. Din ianuarie, produsele REDON vor fi distribuite în România prin Digital Dentistry.

De ce REDON?

REDON își optimizează constant portofoliul de produse și servicii și determină standardele tehnologice datorită puterii sale de inovație. Digital Dentistry a stabilit să fie orientat către tehnologia de ultimă generație adoptând schimbarea, management-ul onest și dorința de satisfacere a nevoilor clienților. Digital Dentistry este în căutare de soluții pentru a crește interesul către era digitală și dezvoltarea pe piață a echipamentelor de calitate superioară.

Începând cu luna ianuarie, DIGITAL DENTISTRY devine partener de încredere pentru REDON, unul dintre unul dintre liderii de inovare din sectorul tehnicii dentare. REDON progresează constant în direcția viitorului dentar CAD-CAM și a produselor dentare CNC.

Scopul acestui parteneriat este de a ajuta specialiștii din domeniu să obțină cele mai bune rezultate, utilizând aparatură performantă, la cel mai bun raport calitate- preț. Prin parteneriatul cu REDON dorim să aducem un plus de valoare pieței de medicină dentara din Romania. Punem întotdeauna la dispoziția utilizatorilor noștri produse de calitate, fiabile, cu sisteme de operare simple.

Care sunt principalele atribute ale produselor REDON? Iată motivele pentru care laboratorul tău trebuie să țină pasul cu noile tendințe de digitalizare în tehnica dentară:

  1. Calitate și încredere (tehnologia REDON continuă să funcționeze fără întrerupere în domeniul dentar CNC, în implementarea celor mai eficiente tipuri de mașini de frezat și în perfecționarea operațiunilor CAD-CAM pentru a satisface cerințele tuturor clienților)

  2. Tehnologie revoluționară (REDON, unul dintre liderii de inovare din sectorul tehnologiei dentare, progresează continuu în direcția viitorului dentar CAD-CAM și a produselor dentare CNC. Noua generație de produse REDON, cu ajutorul tehnologiei revoluționare, oferă o calitate superioară și o viteză ridicată de funcționare)

Tehnologia REDON garantează calitatea produselor fiecărui client în parte. Gama de produse REDON este disponibilă pe site-ul www.digitaldentistry.ro, la prețuri fără concurență! Alege produsul care corespunde cel mai bine nevoilor tale:

  1. REDON GTR Dry&Wet Full http://bit.ly/3rD8Epy

  2. REDON HYBRID Dry&Wet http://bit.ly/3rIaSE9

  3. REDON HYBRID Dry http://bit.ly/2Oh5zgd

  4. REDON HYBRID Eco Dry http://bit.ly/3ryhXqH

  5. REDON R-ONE Chairside for Glass Ceramic http://bit.ly/2YXki24

  6. REDON R-ONE Chairside for Premill and Glass Ceramic http://bit.ly/2Oopvhp

 

Specialiștii Digital Dentistry sunt pregătiți să îți ofere informații suplimentare despre comenzi și pre-comenzi pentru produsele REDON. Nu ezita să ne contactezi.

 

📱 0722 316 614
✉️ office@digitaldentistry.ro
🌐 www.digitaldentistry.ro