Image Description

Lunile TRIOS 3 SHAPE la Digital Dentistry: plata în rate, licență gratuită pentru 3 ani și testări gratuite pentru TRIOS 4!

Cum poți avea cele mai bune rezultate în laborator și în cabinet dacă nu cu ajutorul celor mai performante scannere intraorale, de la TRIOS 3SHAPE? Pentru că știm cât de utile sunt, îți facilităm accesul la produsele din gama TRIOS, prin sistem avantajos de rate și LICENȚĂ GRATUITĂ pentru 3 ani! Mai mult decât atât, în fiecare vineri poți testa gratuit produsele TRIOS 4!

 

Sistem avantajos de rate pentru orice scanner intraoral TRIOS 3 SHAPE

Poți cumpăra orice produs din gama TRIOS 3SHAPE în rate, cu avans zero! Ratele sunt lunare și pornesc de la 1400 lei, în funcție de modelul pe care vrei să îl achiziționezi. Te ajutăm să ai cele mai bune rezultate și să optimizezi timpii de lucru în cabinet, cu ajutorul produselor de top!

Cel mai bun motiv pentru a alege scannerele intraorale TRIOS 3 SHAPE sunt este versatilitatea acestor produse, care se adaptează perfect nevoilor din cabinetul tău. Dincolo de acest aspect, timpul de scanare totală a arcadelor este incredibil de mic (sub 2 minute), iar imaginile 3D sunt oferite în timp real. 

Tehnologia wireless îți mai oferă un avantaj, și anume acela de a nu mai avea cabluri în cabinet, cabluri care te pot încurca în efectuarea manevrei și pot induce o stare de disconfort pacientului.

Alege acum un sistem de rate avantajos, este cea mai bună investiție pe care o poți face în succesul cabinetului tău!

 

TREI ani licență gratuită pentru scannerele TRIOS 3 SHAPE

Până în septembrie 2020, beneficiezi de LICENȚĂ EXTINSĂ la achiziția următoarelor tipuri de scannere intraorale:

✔️ TRIOS 3 Basic  ✔️ TRIOS 3 Wired  ✔️ Trios 3 Wireless ✔️ Trios 4 Wireless

A mai rămas o lună de valabilitate pentru această ofertă UNICĂ, ce te ajută să nu mai investești în reînnoirea licenței pentru următorii 3 ani. Știm cât de important este acest lucru pentru tine, așa că îți oferim o mână de ajutor pentru a avea produsele pe care ți le dorești , cu licență extinsă.

TRIOS 3SHAPE DRIVE TEST

Pentru noi, specializarea este foarte importantă, de aceea în fiecare vinery, începând cu ora 10.00, organizăm TRIOS 3SHAPE Drive Test, un workshop interactiv în care orice specialist care se înscrie poate testa produsele TRIOS4 și beneficiază de un training din partea echipei Digital Dentistry. Dacă vrei să afli cum funcționează scannerele intraorale și cât de eficiente sunt, îți recomandăm să te înscrii pentru unul din aceste evenimente. Numărul de locuri este limitat, așa că sugestia noastră este să te înscrii din timp.

Pentru detalii despre ofertele TRIOS 3SHAPE, contactează-ne la numărul 0723 316 317 // Viorel Ion