Image Description

De ce să alegi aceste produse: mașina de frezat vhf N4+, TRIOS Move+ și COCO Lux?

Mașina de frezat vhf N4+

STABILEȘTE NOILE STANDARDE ÎN PRELUCRAREA ÎN MEDIUL UMED PENTRU TOATE CLASELE DE MATERIALE: CEARĂ, PMMA, ZIRCONIU, COMPOZITE, TITAN, COBALT-CROM ȘI STICLĂ-CERAMICĂ.

Ideală pentru laboratoare de dimensiuni reduse, cu o măcinare foarte precisă a ceramicii de sticlă sau a compozitelor, mașina de frezat vhf N4 + este cu adevărat remarcabilă.

Ai foarte multe motive care să te facă să alegi acest produs cu design ultra-modern, precizie excepțională și eficiență maximă.

  • Restaurări în ultra HD
  • Spindle premium cu 4 rulmenți ceramici pentru o frezare de calitate
  • Precizie de repetare de 3 microni
  • Opt duze de fluid pentru răcirea uniformă a frezei
  • Cea mai mare viteză de rotație de până la 80.000 RPM cu o putere de 800 wați
  • Calitate industrială de înaltă precizie
  • Până la 3 blocuri cu o lungime de 45 mm într-un singur ciclu de frezare
  • Încărcare automată pentru 8 freze
  • Cameră video în camera de lucru pentru monitorizare la distanță
  • Interfață Ethernet pentru conexiune stabilă
  • Recipient detașabil pentru lichidul de răcire
  • Garanție de 24 de luni
  • Software DentalCAM cu funcție DirectMill - inclus în livrare și fără taxe de licență

Mai mult decât atât, produsul este perfect adaptat pentru toate frezele dentare vhf, pentru a putea să îți ofere rezultate predictibile de primă clasă.

Mașina vhf N4+ este ideală pentru laboratoarele de mici dimensiuni, laboratoarele din birouri, care doresc să producă lucrările fără întârziere și să evite costurile mai mari asociate cu producția externă. Prin combinația dintre mașina de frezat în mediu umed N4+ și o mașină de frezat în mediul uscat, utilizatorii pot lucra simultan și pot reduce efortul de curățare pe care majoritatea mașinilor hibride l-ar necesita (cu excepția, desigur, a mașinii vhf R5 cu tehnologia sa revoluționară DirectCleanTechnology).

Alege mașina de frezat vhf N4+! https://bit.ly/3g3uZYI

______________________

TRIOS MOVE+ de la 3Shape

Scannerele intraorale premiate TRIOS includ caracteristici puternice, cum ar fi funcționalitatea wireless, o configurare MOVE+ cu ecran tactil HD ergonomic, mobil de 15,6" și cu port USB. Este momentul să treci la digital!

Una dintre provocările scannerelor intraorale este în organizarea spațiului fizic.

Cum să poziționezi ecranul în locul potrivit, nu numai pentru a te pregăti să scanezi, ci și pentru a permite pacientului să observe amprenta digitală?

Pentru a te ajuta să rezolvi această dilemă, TRIOS MOVE+ îți permite să deplasezi ecranul pe care sunt dispuse scanările digitale, imaginile și rezultatele simulate ale tratamentului exact în câmpul vizual al pacientului. Acest lucru ajută pacientul să vadă rezultatele finale și în cele din urmă, să accepte în avans cazurile.

Trios MOVE + beneficiază de inovație wireless, scanează rapid și simplu fără restricțiile date de fire, optimizând confortul tău cât și al pacienților tăi.

Produsul are ecran tactil Full HD de 15,6”, oferindu-ți o suprafață de lucru cu 36% mai mare. De asemenea, port-ul USB 2.0 pe partea din spate a ecranului te ajută să imporți și să exporți scanările.

Alege Trios 3 Wireless MOVE+! http://bit.ly/3aAw5u4

___________________________

COCO Lux

Captează REALITATEA pur și simplu. De acum, nu mai ai nevoie de aparatură specială pentru captarea culorilor reale. Folosește-ți smartphone-ul și captează culoarea reală a pozelor făcute chiar în cabinetul sau laboratorul tău.

COCO Lux este un device compatibil cu toate tipurile de smartphone-uri, ce au lățimea ecranului în intervalul 55mm-89mm.

Acesta poate fi folosit în scopuri diferite, cum ar fi:

1. anularea umbrelor;

2. captarea imaginilor cu cazuri clinice;

3. fotografii și video cu lucrări dentare.

Diverse aplicații (Whatsapp, Facebook, Google+, Instagram, Pinterest, Twitter) îți vor permite să partajezi fotografiile făcute de COCO Lux. Experimentează comunicarea instantanee și interactivă, rapid și simplu.

Inelul circular cu lumină LED de la COCO Lux este rotativ în raza de 90 ° atât pe verticală, cât și pe orizontală.

Captează imagini ale cazurilor clinice, fotografii și videoclipuri cu lucrări dentare, ușor și în timpi reduși!

Sfatul producătorului! Scoate bateriile AAA de 1,5V din COCO Lux dacă aparatul nu este utilizat mai mult de o săptămână.

Alege COCO Lux! https://bit.ly/3euUOQM

Partenerii noștri, vhf, 3Shape, HASS sunt lideri mondiali în domeniul tehnologiei digitale. Cu ajutorul lor, Digital Dentistry dorește să aducă un plus de valoare pieței de medicină dentară din România. Dorim să creștem interesul către era digitală și să permitem accesul echipamentelor 3D de calitate superioară în cabinetele clienților noștri.

Specialiștii în tehnologie de la Digital Dentistry vă sunt alături în toate procesele, începând de la achiziție, suport, instalare și consultanță.

 

📱 0722 316 614

✉️ office@digitaldentistry.ro

🌐 www.digitaldentistry.ro