Image Description

Cum să alegi discurile de zirconiu și când să le folosești? Noi îți recomandăm discurile de zirconiu ZIRTOOTH de la HASS!

Există o gamă diversificată de producători de discuri de zirconiu pe piața de profil, ceea ce oferă posibilități multiple de a alege produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor din laboratorul de tehnică dentară. Însă atunci când vine vorba de optimizarea timpilor, reducere a costurilor și raport calitate-preț, noi recomandăm discurile de zirconiu ZIRTOOTH de la HASS.

Discurile de zirconiu sunt consumabile pentru frezare CAD CAM, esențiale pentru desfășurarea activității în laboratorul de tehnică dentară. Acestea sunt elemente cheie în optimizarea timpilor de lucru, a costurilor, precum și a calității rezultatelor.

Calitatea discurilor de zirconiu condiționează în mod direct calitatea rezultatului finit, a lucrării protetice, mai exact. Dacă produsul nu este calitativ, rezultatele nu se vor ridica la nivelul așteptărilor, iar acest lucru este deja cunoscut de specialiștii în tehnică dentară.

Discurile de zirconiu se aleg în funcție de câteva criterii foarte clare:

  • Translucență ridicată - Sunt recomandate produsele care pot asigura, prin nivelul de translucență rezultate estetice superioare, cât mai apropiate de cele naturale. Acesta este un criteriu foarte important de selecție a unui disc de zirconiu
  • Rezistență- Un factor important, mai ales dacă vreți să satisfaceți și cele mai exigente standarde. Un material rezistent asigură implicit o lucrare rezistentă în timp, care nu va trebui refăcută. Iar o lucrare rezistentă înseamnă implicit un client fericit.
  • Duritate – Pentru a avea cele mai bune rezultate, duritatea discurilor de zirconiu trebuie să fie controlată, indiferent de lucrările protetice realizate. Acestea este un mare avantaj al tehnicianului dentar, care poate asigura succesul unei lucrări dentare.

Printre recomandările pe care le facem în materie de discuri de zirconiu se numără produsele de la ZIRTOOTH HASS, care trec cu succes de toate criteriile de selecție, ajutând tehnicianul dentar să optimizeze timpii de lucru

Blank-urile Zirtooth sunt utilizate cu freze CAD/CAM și ajută la construirea coroanelor dentare Full Contour sau parțiale.

Proprietățile fizice pe care acestea le dețin le fac potrivite pentru rezultate foarte bune, obținute la fiecare lucrare protetică.

  • Biaxial Flexural Strength: 1420 MPa
  • Solubilitate chimică: 17,42 μg/㎠
  •  Rezistența la îndoire după testul de îmbătrânire la temperatură scăzută: 1288 MPa
    Fracția volumică a fazei înainte și după încercarea de anduranță la temperatură scăzută:

              a) Înainte - 8.13%

               b) După - 15.83%

Blank-urile Zirtooth sunt realizate 100% din materie primă de calitate superioară, - Tosoh Yttria-stabilized zirconia (YTZ) , folosind procese de hidroliză de ultima generație și nano-tehnologie. În acest fel, duritatea este constrolată, iar rezistența la fractură, foarte ridicată.