Image Description

CocoLux te ajută să realizezi fotografii dentare cu acuratețe ridicată, mult mai ușor!

De foarte multe ori, realizarea fotografiilor dentare poate fi un proces dificil și plin de obstacole pentru orice specialist: de la greutatea camerei, lipsa luminii suficiente, până la unghiurile dificile din care specialistul trebuie să realizeze fotografia dentară, pentru a putea fi de ajutor în elaborarea unui plan de tratament.  De acum, există o soluție mult mai simplă, adaptabilă oricărui tip de telefon smart, fie Android, fie iOS: COCOLux.

COCOLux este un dispozitiv de dimensiuni reduse,  de ultimă generație, care ajută specialistul să realizeze cele mai bune fotografii dentare, cu efort minim. Dispozitivul este similar unui ring de lumină și se atașează unui telefon mobil smart. Specialistul poate obține aceleași rezultate ca atunci când folosește o cameră profesionistă de fotografiat, într-un timp mult mai redus.

Dimensiune reglabilă și modul bliț

COCOLux este compatibil cu orice tip de telefon mobil / inteligent utilizat. Modulul de iluminare este la două moduri de bliț, ajutând specialistul să obțină o expunere cât mai bună a imaginii.  COCOLux se poate roti  la 90 de grade, pentru a permite folosirea blițului atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Indicele de redare a culorilor imită lumina de zi

Orice specialist în fotografie dentară știe că lumina de zi este cea care redă culoarea naturală a dinților, utilă în creșterea eficienței unui plan de tratament sau realizarea unei lucrări protetice. În ceea ce privește COCO Lux, indicele de redare a culorii  (CRI) emite nuanțe asemănătoare luminiii naturale, (temperatura de culoare 5.500K / CRI 90 Ra +), folosind LED-ul pentru a avantaja pentru determinarea exactă a nuanței și a culorii.

Ușor de folosit

COCOLux este ușor de folosit, deoarece se atașează telefonului mobil în numai câteva secunde. Realizarea fotografiilor dentare se face ușor, în timpi reduși, specialistul nemafiind nevoit să facă reglajele de culoare și temperatură pentru acuratețe maximă. Acestea sunt realizate automat de acest dispozitiv, ceea ce eficientizează timpii de lucru. Fotografiile pot fi share-uite mult mai ușor către ceilalți membri ai echipei, indiferent de tipul de lucrare dentară realizată. Iar această eficientizare reduce considerabil work flow-ul în cadrul clinicii.

Alege COCO Lux, soluția inovativă pentru realizarea fotografiilor dentare!

 

COCOLux te ajută să realizezi fotografii dentare cu acuratețe ridicată, mult mai ușor!

COCOLux este un dispozitiv de dimensiuni mici, adaptabil oricărui tip de telefon smart, care poate deveni asistentul tău în realizarea fotografiilor dentare. Ai toate motivele să alegi acest produs, pentru că îți poate ușura munca foarte mult!

  • Dimensiune reglabilă și modul bliț;
  • Te ajută să obții o expunere cât mai bună a imaginii;
  • Se poate roti la 90 de grade;
  • Indicele de redare a culorilor imită lumina de zi;
  • Ușor de folosit.

Alege COCOLux, soluția inovativă pentru realizarea fotografiilor dentare!